na megnéztem! képes voltam fennmaradni,csak h lássam kb 2 percig!!és élőben, magyarán az a tudat h látod és abban a percben olyan mintha mellette lennél, csak a helyszin más. tudom nem vagyok normális.
Viszont már az első átadás az szerintem gyalázat volt. A kategória asszem a legjobb élő koncertféle volt: na mármost egy Metallica, Linkin Park, The Cure, Foo Fighters mellé hogy képesek betenni egy TH-t????? és ők nyertek, azt a jelenetet kénytelen voltam nem nézni,mert hánytam volna...Gondoljatok bele egy Metallicát élőben nézni és hallgatni..bele is borzongtam, totál jó lehet, nem ezek....fujjjjjjj ez volt az első csalódás, amugy egyre rosszabb lesz ez a gála. Na meg Katy Perry, az a nő nem volt gyenge, aki nézte látta milyen ruhái voltak már!!! nekem a primet az a forgós vitte el, a kisszoknyája, ami olyan volt mint egy körhinta, de fullra lehetett pörgetni!!!!!!!!!!ááááá
Amugy sejtettem az elején h Lauri a végén lesz, mertem volna rá fogadni, mikor bemondták az átadókat, hujjj vazze Laurie!!!! legalább a nevét irták volna ki rendesen, ez igy női név. És mikor végre jött, egyedül, illetve berakták mellé Ticianot, hogy száradjon le a keze!!!!!!!! ott karolgatta, meg jópofizott vele, irigyeltem a csávót rendesen!!! De Lauri tök cuki volt és az a feltupirozott hajával!!!!!ááááá megérte várni rá. a kommentátorok is jók voltak, olyat röhögtem mikor fikázták a th-t.... hehe
És asszem uj őrület jön be, de már kezd elterjedni ahogy láttam, ez a SÁL. Laurin is ez volt, qrva jól állt neki, zöld szinű volt, hasonlitott arra ami Akinak volt a nyakába mikor itt voltak. Én is terveztem h veszek, mert nincsen semmijen nyakbavaló, ezek után meg direkt keresni fogom.
Na befejeztem a kisregényem, ugyis ismételni fogják, a végefelé lesznek,nézzétek meg.
És grat a Nightwishnek!!!!!!!
739.