RASMUS rajongók írjatok!!!!!
ha szeretitek a bandát, a szaunát a vodkát a fjordokat meg mindent ami finn vagy Finnországgal kapcsoatos, akkor írjatok erre a címre emailt:RASMUSGIRL##kukac##CITROMAIL.HU
angolul is, finnül Ne, mer a finn tudásom két mondatra terjed, ki és sztem még az is rossz...
na mindegy várom a leveleket, THE RASMUS FOREVER!!!!!!!!!!!!!
pusziiiii!!!
ui:ha a Nightwisht,a HIMet,a 69 eyest vagy a sentencedet szereted, akkor is írj!!!!
VIVA LA SOUMI!!!!!!!
Láttam és nagyon örülök neki hogy lesz itt is koncert. Remélem eltudom menni.
760.
Finlandia 16 éve
próbáld meg még 1x,ott van az!!!
759.
korppi 16 éve
nekem nem nyitja meg az utolsó linket:S:S az írja, hogy rossz... nemáááá
758.
vircsi 16 éve
ajánlom figyelmetekbe febr. 18-át, myspacen fennt van, ez a nagy nap, jönnek ide koncertre!!!!!!!kössszöönöööm istenem!!!!!
757.
korppi 16 éve
jaa értem, már azt hittem hirtelen hogy az idein.
756.
korppi 16 éve
Nem az ideire. 2006-os ra.
755.
Finlandia 16 éve
pontos dátumot nem mondtak valamikor nemrég, max. 2 héten belül.
Melyik szigetre gondolsz, az ideire??????
754.
korppi 16 éve
A reptéres szori meg nem is tudom. Talán igaz. Mikor volt ez? Mert Lauri a szigeten volt itt Magyarországon utoljára.
753.
Finlandia 16 éve
láttam őket mármint a videó kat. Jóóók!!
752.
Finlandia 16 éve
Ezt érdemes végignézni és végighallgatni, még ha nem is beszélem egyik nyelvet se, azért jó az angol szinkron.
Én lestem pár helyen nagyokat, a kis huncut Lauri meg szépen titkolt pár dolgot....eddig...
Kedvencem mikor a tojásos sztorit mondja, Sir!!hehehehehe
jaa,szerinte a srác biztos forrás és nem találna ki magától ilyesmit.
én is szeretnék ott dolgozni....
750.
korppi 16 éve
egy másik klubba az utóbbi időben arról volt szó h egy ottani tag ismerőse a ferihegyen dolgozik és állitólag kit látott??? NA?? Hát Laurit. Odament hozzá, 'te ugy nézel ki mint a Rasmus énekese!' A válasz: 'mert az is vagyok.'
Ez nemrég volt pár hete v napja. na erről ki mit gondol?
749.
korppi 16 éve
közbe már tájékoztattak, de köszi, hát az én mondandómnak az a vajmi kevés félórácska nem elég...
748.
korppi 16 éve
Igen erről van szó.
747.
Finlandia 16 éve
Lajriékkal lehet majd chatelni/dumálni azon a napon.